وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد تصرف ۲ شهرک دیگر در دونتسک و سومی توسط روسیه روایت نفوذ موساد به سلیمانیه عراق؛ همسر یهودی «قباد طالبانی» کیست؟ لاوروف: ماجراجویی‌های تقابلی در آفریقا را غیرقابل قبول می‌دانیم درخواست چهارگانه زلنسکی برای پایان جنگ اوکراین فضاسازی جدید اسرائیل درباره برنامه دفاع موشکی ایران نخست‌وزیر لبنان: مرحله نخست طرح انحصار سلاح در جنوب رود لیتانی رو به پایان است وزیر دفاع ترکیه: ایران تلفات سنگینی به پژاک وارد کرد حزب‌الله عراق: سلاح مقاومت در دست رزمندگانش باقی خواهد ماند لبنان هدف حمله پهپادی اسرائیل قرار گرفت عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند

۲ کشته براثر اصابت موشک به لهستان

منابع خبری از کشته شدن دو نفر درپی اصابت موشک به روستایی لهستانی در نزدیکی مرز اوکراین خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 15
کد خبر: ۱۵۹۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه النشره، منابع خبری از اصابت دو موشک به خاک لهستان در مرزهای اوکراین خبر دادند.

این منابع اعلام کردند که این موشک ها به روستایی لهستانی در نزدیکی مرز اوکراین اصابت کرد که در نتیجه آن دو نفر کشته شدند.

بر اساس این گزارش، در پی این موضوع «ماتیوز موراوسکی» نخست وزیر لهستان تمام برنامه های خود را لغو و رئیس جمهور لهستان نیز نشست اضطراری شورای امنیت ملی این کشور را خواستار شد.

در همین حال، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که در حال حاضر نمی تواند صحت گزارشات درباره اینکه موشک های مورد اصابت به لهستان روسی بوده اند را تایید کند.

پنتاگون افزود: ما با نهایت جدیت گزارشات درباره اصابت دو موشک به لهستان را دنبال می کنیم. ما درباره دفاع از هر وجب از خاک کشورهای عضو ناتو کاملاً واضح هستیم. ما سلامت نیروهای خود در لهستان و غیره را مدنظر داریم و نسبت به اقدامات درباره حمایت از آنها اطمینان داریم اما شتابزده عمل نمی کنیم.

وزیر امور خارجه لیتوانی مدعی شد که موشک های روسیه به خاک یک کشور عضو ناتو اصابت کرده و این یک تنش بسیار خطرناک است.

وزارت خارجه استونی هم گفت: ما آماده دفاع از هر وجب از خاک کشورهای ناتو هستیم و همبستگی کامل خود را با لهستان اعلام می کنیم.

وزیر خارجه نروژ نیز اصابت موشک به لهستان را حادثه ای بسیار خطرناک خواند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر